Finansiering av infrastruktur

Legge grunnlaget for et vellykket prosjekt

Etter hvert som den globale etterspørselen etter infrastruktur og energi vokser, hjelper vi operatører, offentlige myndigheter, långivere og investorer med å nå sine mål og håndtere risikoen. Vi tilbyr støtte over hele verden, uansett hvor de ønsker å anskaffe, utvikle, finansiere, drive eller eie infrastrukturressurser.

Infrastruktur spiller en viktig rolle for alle virksomheter og samfunn, men er et område med økende kompleksitet. Vi kombinerer teknisk ekspertise med dyp sektorerfaring for å gi kundene våre ett integrert team som leverer en sømløs og konsekvent opplevelse i alle markeder de befinner seg i.

Vi mener at robust, transparent modellering er et viktig grunnlag for alle transaksjoner. Vi har verdensledende erfaring innen finansiell modellering på tvers av energi-, infrastruktur- og miljøsektorene. Vår modelleringsstandard er anerkjent som en førsteklasses metodikk, og våre erfarne modellteam trener enkeltpersoner og interne team til å bygge robuste gjennomsiktige modeller ved hjelp av Mazars-standarden.

Mazars er betrodd av verdens ledende infrastruktur- og energiinvestorer, utviklere og eiere for å gi uavhengig forsikring om modellene sine. Vår robuste tilnærming og metodikk for skyggemodellering gir overlegne resultater og forsikring.

For transaksjonsstøtte samler vi nasjonal og internasjonal erfaring sammen med spesialkompetanse (som skatt, regnskap og due diligence) som kreves av behovene til hver klient og transaksjon.

Vårt infrastrukturfinansieringsteam kan hjelpe deg med:

  • Revisjon av finansiell modell som bruker strenge kvalitetskontrollkriterier
  • Finansiell modellering ved hjelp av Mazars modelleringsstandard
  • Kurs i finansiell modellering (online eller personlig) for generell prosjektfinansiering, PPP, M&A og enkeltsektorer
  • Transaksjonsstøtte og rådgivning
  • Uavhengige verdsettelsestjenester, alt fra aktiva- og porteføljevurdering til å fungere som verdsettelsesagent for børsnoterte fond
  • Integrert due diligence som dekker finansiell, skattemessig og modell due diligence
  • Skatte- og regnskapsuttalelser for infrastruktur for lokale og grenseoverskridende spørsmål
  • Tjenester for kapitalforvaltning, inkludert regnskap, samsvar, rapportering og operasjonell modellering

Våre ansatte

140 spesialistpersonell over hele London, Sydney, Paris, New York, Toronto, Johannesburg, Beijing og Delhi.