Ressursutleie

Profesjonell støtte for dine interne team når du trenger det mest

Mange organisasjoner opplever mangel på dyktige fagpersoner. Dagens talentmasser for mange spesialistroller er rett og slett for små. Hos Mazars kan vi tilby skreddersydde utlån av personell som gir deg eksperter når du trenger dem, på det nivået du trenger dem.

Vår tilnærming

Bedrifter opplever mangel på personell i forretningskritiske stillinger av ulike årsaker. Talentmassen på et gitt sted er kanskje ikke stor nok, bedriften din vokser kanskje raskere enn den kan tilføre ansatte, eller du må kanskje ta på deg prosjektspesifikke talenter i en begrenset periode.

Våre utplasseringstjenester støtter bedriftens behov når du trenger oss mest. Vi tilbyr dyktige fagfolk på tvers av et bredt spekter av utkontrakterte funksjoner, inkludert regnskap, skatt, menneskelige ressurser, IT og bedriftssekretærtjenester.

Alle våre teammedlemmer deler en unik forpliktelse til å gi deg den beste kvaliteten på dekning når du opplever personellmangel. Hver fagperson har kvalifikasjonene, karriereerfaringen og personlige egenskapene som er nødvendige for å jobbe i dynamiske miljøer og takle ulike utfordringer. Mazars er stolt av kvaliteten og drivkraften til sine folk, og vi investerer tungt i å støtte våre ansatte til å bli de ekspertutøverne og lederne de ønsker å være.

Våre tjenester

Når du henvender deg til Mazars for støtte til ditt team, vil vi tilby en skreddersydd pakke som passer dine behov og mål. Vår støtte gjenspeiler mange av våre outsourcede tjenester, for eksempel:

  • Regnskapsassistanse
  • Finansiell rapportering
  • Regelverk og skatteoverholdelse
  • Internrevisjon og kontrollstøtte
  • Personale og rekruttering
  • Lønn
  • Prosjektledelse

Vil du vite mer?