Mazars – et overblikk

Mazars er et internasjonalt revisjons-, skatte- og rådgivningsfirma som ønsker å bistå våre kunder med å utvikle sine selskap på en tillitsfull måte.

Vi har nådd langt siden Robert Mazars startet sitt revisjonsfirma i Rouen, Frankrike i 1945. Siden den beskjedne starten, har Mazars vokst til et internasjonalt konsern bestående av over 50 000 profesjonelle på tvers av mer enn 100 land, inkludert 17 000 i Mazars North America Alliance.

Revisjon har vært kjerneekspertisen vår i mer enn 70 år. Dette suppleres av en balansert portefølje av konsulenttjenester og finansiell rådgivning, samt skatt, compliance og juridiske tjenester, for å ivareta våre kunders kontinuerlige utvikling.

Vår størrelse gir oss mulighet til å bistå kunder globalt og lokalt, men allikevel beholde vår personlige tilnærming i vårt arbeid. Uansett hvor vi jobber, samarbeider vi som ett team. Dette gir oss mulighet til å levere skreddersydde tjenester med god kvalitet til kunder, hvor enn de befinner seg, basert på vår lokale kunnskap, kulturelle forståelse og globale perspektiv.

Vår driftsmodell er demokratisk og transparent, både internt og eksternt. Mazars’ utvikling bestemmes av Group Executive Board, hvor medlemmene velges hvert fjerde år. Dette støttes av et Group Governance Council som blant annet sikrer at våre etiske standarder etterleves til enhver tid, på alle områder.

Et ansvarlig firma må bygges på felles verdier. Vi forsøker å oppnå dette ved å vektlegge vår uavhengighet og fokusere på fremtiden til vår profesjon ved å balansere bærekraft og profitt, mens vi søker å videreføre en rettferdig og bedre verden til fremtidige generasjoner.

Documents

Corporate story 2023
Mazars at a glance 2023