HR og lønn

Pålitelige, skalerbare og integrerte løsninger som reduserer kostnadene og forbedrer effektiviteten

En global arbeidsstyrke byr på utfordringer som krever ekspertkunnskap om HR og spesialiserte prosesser. Lønnslovgivning er et svært komplekst område. Med regler og retningslinjer i ofte endring, er lønnsbehandling internt ofte kostbart og ineffektivt. Vårt spesialistteam tilbyr en fleksibel måte å administrere dine HR- og lønnskrav over hele verden.

Vår tilnærming

Outsourcing av HR- og lønnsfunksjonene dine kan forbedre nøyaktighet, effektivitet og sikkerhet. Med ulike regler og forskrifter i hver jurisdiksjon, kan det være utfordrende å administrere disse funksjonene internasjonalt. Ved å samarbeide med oss ​​kan du dra nytte av verdensledende ekspertise innen økonomi og HR. Våre erfarne fagfolk jobber tett med våre kunder for å forenkle prosesser og forbedre ytelsen på individuelle måter tilpasset deres spesifikke omstendigheter.

Hos Mazars er våre HR- og lønnstjenester designet for å møte kravene til selskaper som søker en konsistent og pålitelig tjeneste som er skalerbar og fleksibel. Vi erkjenner at den moderne arbeidsstyrken har utallige HR-behov, og fremfor alt ønsker vi å vite at de vil bli betalt i tide og nøyaktig. Ved å bruke den nyeste teknologien og plattformene hjelper vi til med levering av strømlinjeformede og automatiserte lønns- og HR-prosesser.

Når du jobber med oss, drar du nytte av ett enkelt kontaktpunkt som vil jobbe sømløst med et internasjonalt team av eksperter for å levere resultater som passer for deg.

Våre tjenester

  • Lønnsbehandlingstjenester, rapportering og relatert ekspertise
  • Internasjonal lønnsstyring, driftskontroll og aggregert rapportering (via PayWorld)
  • HR/lønnsintegrasjon (HRMS/HRIS til lønnsprogramvare, via PayMap)
  • Lønn/regnskapsintegrasjon (lønnsprogramvare til ERP)
  • Lønnsrådgivningstjenester (inkludert arbeidsrettsrådgivning og lønnsprosesstransformasjon)
  • HR og global mobilitetsrådgivning
  • Internasjonal lønnsspesifikk prosjektstyring (overgang, integrasjon, prosesstransformasjon, overvåking og generell kontoadministrasjon)

Våre ansatte

Våre erfarne team støtter kunder med nasjonal og internasjonal HR- og lønnslevering. Vi opprettholder en omfattende, oppdatert forståelse av arbeids- og arbeidslover for å sikre at virksomheten din virkelig forstår og bryr seg om de ansatte.

Med et globalt team av HR- og lønnsspesialister er vi i stand til å støtte kunder med våre egne folk, i stedet for å sette ut til et annet firma, uansett hvor i verden du trenger det. Vi utvikler kontinuerlig vårt HR- og lønnstilbud ved å investere i og utvikle våre medarbeidere, prosesser og opplæring. Dette betyr at du får en konsekvent service fra et høyt utdannet og motivert team.

Vil du vite mer?