Avtaler

Ekspertråd gjennom hele livssyklusen til avtalen

Enten du er en oppkjøper, leverandør eller finansiell sponsor i sammenheng med en avtale, tilbyr Mazars en omfattende pakke med tjenester for å støtte deg gjennom prosessen og gi deg den beste sjansen til å lykkes.

Avtaler har en kritisk rolle å spille for bedrifter, deres aksjonærer og bredere interessentgruppe: de kan øke veksten, akselerere transformasjonen og bidra til å realisere verdi.

Vårt team av eksperter tilbyr støtte med avtaleinnhenting, corporate finance, due diligence, verdivurderinger og post-deal integrasjon. Ved hjelp av innsikt hentet fra vår internasjonale erfaring, forsterket med bransjekunnskap og jurisdiksjonsspesifikk ekspertise, er vi forpliktet til å støtte deg gjennom alle stadier av avtaleprosessen.

Vår tilnærming

Teamet vårt setter ambisjonene dine i sentrum for alt de gjør, og vi er nådeløst fokusert på å maksimere verdien som en avtale genererer for deg. M&A-prosessen kan være kompleks, ressurskrevende og ofte uvanlig. Våre advokater er her for å støtte deg gjennom prosessen, og tilbyr skreddersydde løsninger og ekspertråd for å hjelpe deg med å fokusere på det store bildet og ta de viktigste beslutningene gjennom hele prosessen.

Vår internasjonale tilstedeværelse knyttet til vår gründerånd, resulterer i en unik kombinasjon av lokal kompetanse med internasjonal rekkevidde. Vi er unikt posisjonert for å mobilisere grenseoverskridende team for å sikre at prosjektet ditt styres av de med riktig ferdighetssett og sektorerfaring.

Til slutt har vi et kompromissløst fokus på kvalitet. Avtaler kan være en gang i livet hendelser for bedrifter og deres aksjonærer, og vi gjenspeiler dette ved å sikre at du får grundig oppmerksomhet, noe som resulterer i markedsledende kvalitet.

Vil du vite mer?