Advokattjenester

Mazars avdeling Legal sine advokater leverer juridiske tjenester innen selskapsrett og entreprise, arbeidsrett, mekling, konkurranserett, skatt og mye mer. Avdelingen jobber tett sammen med Revisjon og Regnskap.

Forretningsfokuserte råd som hjelper deg å nå potensialet ditt 

Bedrifter, og regelverket som styrer dem, utvikler seg i et stadig økende tempo. Ledergruppene er under press for å henge med. Våre advokater vil forenkle hverdagen din i virksomheten og forbedre din forretningsidé uten å senke farten. Vårt internasjonale team bringer både et lokalt og et globalt perspektiv med en praktisk tilnærming. Mazars sine advokater innen skatt og juridisk rådgivning sikrer og tilbyr deg en komplett løsning, med fokus på å hjelpe deg med å nå dine forretningsambisjoner.

Vår tilnærming

Vi jobber tett med næringslivet for å støtte de daglige juridiske krav og gi juridisk rådgivning og juridisk bistand. Med tilstedeværelse på tvers av flere jurisdiksjoner, bringer vi integrert støtte på tvers av selskaps- og handelsrett, avtaler, restrukturering, entreprise, arbeidsrett, global etterlevelse, tvisteløsning og konkurranselovgivning. Mazars jobber sammen som ett team og gir juridisk rådgivning og veiledning som er resultatet av en samarbeidende og pragmatisk tilnærming. Advokatene våre oppfordres til å møte sine klienter med en gründer tankegang og smidig tilnærming til de juridiske problemene, noe som gjør dem i stand til å utvikle en dypere forståelse av dine behov, ta smartere beslutninger og hjelpe deg med å låse opp verdier i virksomheten din.

Sammen med våre andre avdelinger bistår vi i tillegg med finansiell rådgivning

Fra due diligence og verdivurderinger til restrukturering og rådgivning for bedrifter i vanskeligheter, Mazars tilbyr leverandører, kjøpere og långivere den nødvendige kompetanse til å ivareta alle deler av slike transaksjoner.

Våre finansielle rådgivningstjenester omfatter:

  • Due diligence ved fusjoner og oppkjøp
  • Fusjon, fisjon, avvikling av selskaper og andre selskapsendringer
  • Verdivurdering av selskaper

Vil du vite mer?