Rådgivning - Kontantstrøm og optimalisering av arbeidskapital

Transformere organisasjoner ved å innrette mennesker og prosesser

Kontantstrøm og optimalisering av arbeidskapital

Verdifull disiplin selv for sunne bedrifter

Arbeidskapitaloptimalisering er avgjørende for enhver virksomhet. Det kan gi et konkurransefortrinn og lar deg være mer økonomisk robust og i stand til å motstå midlertidige tilbakeslag. Vi kan hjelpe deg med å forbedre arbeidskapitalen din ved å tilby strategiske råd og handlingsrettede løsninger som støtter vekstmålene dine.

Vår tilnærming

Gitt usikkerheter på den globale markedsplassen, er det viktigere enn noen gang at selskaper beskytter likviditeten og kontantstrømmen. Bedrifter som har en effektiv tilnærming til arbeidskapitaloptimalisering, overgår ofte sine jevnaldrende, og har følgelig et klart konkurransefortrinn.

Vi mener effektiv optimalisering av arbeidskapital og kontantstrøm starter med styret. Det er ikke et problem som effektivt kan løses av back-office-team som kredittkontroll alene. Vi kan tilby strategiske råd om områder som balanseoptimalisering, etterspørselsprognoser og analyse av likviditetsrisiko – noe som er viktigere enn noen gang i kjølvannet av Covid-19.

På taktisk nivå tilbyr vi kredittkontroll som en del av våre finansielle outsourcingsløsninger. Vårt erfarne team kan redusere sene betalinger mens du frigjør dine ansatte til å konsentrere seg om inntektsgenerering og andre viktige operasjoner.

For bedrifter der kontantstrøm eller arbeidskapital har blitt et akutt problem, kan vi bistå med tøffe, presserende tiltak som forhandlinger med leverandører og utleiere, og bidra til å skaffe sårt tiltrengt kapital fra investorer eller aktivabaserte långivere.

Vi vet at privateide virksomheter har et særlig fokus på å håndtere kontantstrøm og arbeidskapitaloptimalisering, da de ofte har mindre tilgang til ekstern kapital. Vi har spesialteam som tilbyr skreddersydde råd til små og mellomstore bedrifter, oppstartsbedrifter og mellomstore internasjonale bedrifter.

Våre tjenester

  • Strategisk rådgivning om optimalisering av arbeidskapital
  • Detaljert assistanse med funksjoner som kredittkontroll og salgsbok
  • Kredittkontroll som er satt ut
  • Akutt bistand til forhandlinger med långivere, utleiere og leverandører

Vil du vite mer?