Årsoppgjør og åpenhetsrapport

Du vil her finne vårt årsoppgjør og vår åpenhetsrapport.

Det moderne firma: har innsikt, er kunnskapsintensiv, omstillingsdyktig og bærekraftig

”Mazars’ 2016 Yearbook” er en del av konsernets årsrapport for 2015-2016. Den tar for seg forskjellige emner, som er av avgjørende betydning for oss; som lederskap og handlingskraft. Hver artikkel kan leses enkeltvis, men alle har sammenheng med begrepet ”Det moderne firma”. For å illustrere dette konseptet, har vi valgt å fokusere på de fire egenskapene, som definerer en moderne virksomhet: har innsikt, er kunnskapsintensiv, omstillingsdyktig og bærekraftig. Bli med på denne reisen sammen med våre medarbeidere, partnere, kunder og våre andre samarbeidspartnere - fra Rotterdam til Shanghai via Milano og Casablanca.

Årsregnskap 2014-2015: ”Creating Shared Value”

2014-2015 var et begivenhetsrikt år for Mazars. Med en enestående vekst på 15,9% og en milliardomsetning på 1,25 € viser Mazars sin styrke og motstandsdyktighet i en verden i rask forandring. Samtidig kunne Mazars feire 20-årsjublileum for det internasjonale integrerte partnership - en unik model, som har medført at Mazars er en innflytelsesrik aktør på markedet innen revisjon, regnskap, rådgivning, skatt og juridiske tjenester på alle kontinenter.

Årsrapport 2013/2014: “Breaking New Ground” – Velkommen til 10. utgave av Mazars’ årsrapport

"Breaking New Ground" er uttrykket for vår historie. Historien om en organisasjon, som ikke er redd for å utvikle seg, å tenke innovativt og være nysgjerrig samt å tørre å prøve ut nye verktøyer. Mazars’ tør å våge seg inn på nye markeder og oppdage nye områder. Hos Mazars’ er vi overbevist om, at nøkkelen til å utvikle langsiktige løsninger for de kommende generasjoner ligger i å være synlig. Nøkkeltall, strategier, intervjuer, casestudier: alt du trenger å vite om oss er i Mazars’ årsrapport for 2013/2014.

Årsrapport 2012/2013: “Paving new ways together”

”Paving New Ways Together” beskriver Mazars’ måte at drive forretning på. Vi mener, at kollektiv intelligens er nøglen til at utvikle langsiktige løsninger, som baner veien for en bærekraftig vekst. Nøkkeltall, strategi, intervjuer, cases: Alt hvad du måtte ønske å vite, finner du i vår seneste årsrapport 2012/2013.

Discover our 2011-2012 Annual Report, “Driving Progress Together”

True to its mission of strengthening financial transparency, this is the eighth consecutive year in which Mazars is publishing an annual report, voluntarily offering the transparency which is required of all its listed client companies. Our annual report presents the major events of the past financial year, within the framework of the Group's long-term strategies.

Share