Revisormedarbeider

Vi søker etter nyutdannede revisorer. Mazars Revisjon AS er et norsk revisjonsfirma med 26 ansatte. Vi er integrert i Mazars Internasjonalt med til sammen 22.000 medarbeidere, som er representert i 102 land. Nasjonalt er vi med i Samarbeidsgruppen som består av 4 revisjonsselskaper med over 80 ansatte. Vi er 4 partnere som er statsautoriserte revisorer. Vår hovedvirksomhet er revisjon og rådgivning i tilknytning til skatt, avgift, omorganiseringer og due diligence oppdrag. Vi er også autoriserte regnskapsførere og utfører regnskapstjenester med utarbeidelse av årsregnskap og likningspapirer.

Vi ønsker å øke vår kapasitet og søker i den anledning 2-3 nyutdannede revisorer. Revisorer med 2-3 års erfaring oppfordres også til å søke.

Vi søker etter en nysgjerrig og initiativrik revisor. Du blir endel av et selskap i vekst, i et internasjonalt revisjonsselskap med hovedkontor i Paris. I Mazars får du opplæring, og vil jobbe med kunder innen en rekke bransjer.

Kvalifikasjoner

  • Master i Revisjon og Regnskap
  • Kandidater med Master i Økonomi og Administrasjon oppfordres også til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk 

Mazars ser etter deg som er interessert i å jobbe for våre kunder og som er god til å bygge relasjoner. Du er selvstendig og søker kontinuerlig utvikling. Du er faglig sterk, og interessert i fagområdet.

Vi tilbyr

  • Karrieremuligheter og utvikling i et internasjonalt miljø, og det er gode muligheter for både korte og lengre utvekslingsopphold
  • Gode muligheter for videreutdanning og kurs, både i Norge og utlandet, og du blir en del av et miljø med engasjerte og motiverte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Mazars holder til i store lyse lokaler på Majorstuen, der alle har egne kontorer.

Dersom dette virker interessant ber vi deg sende inn søknad og CV til lunde@mazars.no innen 28. februar 2019. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Vibeke Lunde på tlf. +47 23 19 63 00 eller mail lunde@mazars.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Share