Nyutdannede revisorer

Vi søker etter 2-3 nysgjerrige og initiativrike revisorer. Vi er et norsk revisjonsselskap i vekst, tilknyttet det internasjonale revisjonsselskap Mazars med hovedkontor i Paris. Mazars Norge har de siste årene blitt valgt som revisor for flere store internasjonale selskap og søker nå flere dyktige medarbeidere.

I Mazars får du opplæring, og vil jobbe med kunder innen en rekke bransjer.

Kvalifikasjoner

  • Master i Revisjon og Regnskap eller Bachelor i Revisjon og Regnskap
  • Kandidater med Master i Økonomi og Administrasjon oppfordres også til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk 

Mazars ser etter deg som er interessert i å jobbe for våre kunder og som er god til å bygge relasjoner. Du er selvstendig og søker kontinuerlig utvikling. Du er faglig sterk, og interessert i fagområdet. 

Vi tilbyr

  • Karrieremuligheter og utvikling i et internasjonalt miljø, og det er gode muligheter for både korte og lengre utvekslingsopphold
  • Gode muligheter for videreutdanning og kurs, både i Norge og utlandet, og du blir en del av et miljø med engasjerte og motiverte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Mazars holder til i store lyse lokaler på Majorstuen, der alle har egne kontorer. 
Dersom dette virker interessant ber vi deg sende inn søknad og CV til lunde@mazars.no innen 15. oktober 2017. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Vibeke Lunde på tlf. 23 19 63 00 eller mail lunde@mazars.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.