Erfaren revisor, nyutdannede kan også søke

Av utdannelse har du minimum bachelor i revisjon, gjerne nyutdannet, men også du med høyere utdannelse og noen års relevant arbeidserfaring, for eksempel innen regnskap, oppfordres til å søke. Du trives med kundekontakt, er god til å skape relasjoner, og møter kunder og kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press.

Hva blir din rolle?

Arbeidsoppgaver vil være revisjon av små og mellomstore bedrifter, nasjonale og internasjonale selskap, med utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer. Du vil utføre en uavhengig gransking og undersøkelse av bedrifter sitt regnskap og finansielle rapportering, med formål om å kontrollere årsregnskapet. Ved siden av revisjon vil du også jobbe med rådgivning, innenfor områder som due diligence, fusjon/fisjon, omorganisering, etc.

Hva kan Mazars tilby deg? 

Du vil få grundig kursing og opplæring, personlig utvikling og karrieremuligheter i et internasjonalt miljø, med mulighet for utveksling med kontorer i utlandet. Mazars har konkurransedyktige betingelser, pensjonsordning og bedriftshelsetjeneste, samt hyggelig arbeidsmiljø i flotte kontorer på Majorstuen.

Høres dette spennende ut?

 Ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver:
Jarle A Winge i Glasspaper People (mob: 970 87 063) for en uforpliktende prat, evt. send mail til jarle.winge@glasspaper.no .

Er du egentlig ikke på jakt etter jobb, men synes dette ser spennende ut, så ta kontakt, vi kan forsikre deg om at du forblir anonym om ønskelig.